Palvelut

Nestekniikka Oy:n henkilökunta ja päämiesverkosto palvelevat asiakaslähtöisesti LVI-alan suunnittelijoita sekä asennus- ja tukkuliikkeitä.

Toimintamme lähtökohtana on kokemukseen ja jatkuvaan kehitystyöhön perustuva laatuajattelu.

Teknistä informaatiota suunnittelijoille
Suunnittelijoille suunnattu tuote- ja tekninen informaatio ovat ratkaisevassa asemassa kokonaisuuden onnistumisen kannalta. Nestekniikka Oy pyrkii etsimään ja valitsemaan ratkaisuehdotuksia, jotka edistävät projektin onnistumista ja hyödyttävät loppukäyttäjää pitkällä aikavälillä.
Täsmälliset toimitukset asennusliikkeille
Asennusliikkeitä palvelemme teknisesti ja taloudellisesti kilpailukykyisillä tuotteilla sekä täsmällisin toimitusajoin sovitussa aikataulussa.
Omat ja päämiesten tuotteet tukkuliikkeille
Yrityksemme toimittaa tukkuliikkeille valmistamiamme ja päämiesverkostomme tuotteita. Tukkuliikkeet toimivat tärkeinä linkkeinä urakoitsijoiden ja toimittajan välillä. Lisäksi tukkuliikkeillä on alalla tärkeä tehtävä laskutusportaana.
Palvelua myös kaupanteon jälkeen
After sales service on merkittävä osa toimintaamme. Pyrimme aina antamaan käyttäjäkunnalle projektin vaatiman teknisen tuen. Toimittamillemme tuotteille löytyy toimiva varaosapalvelu ja ammattitaitoinen huolto.